EUROLEAGUE

Σλούκας: "Έχουμε 25% πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο"

Σλούκας: "Έχουμε 25% πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο"

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Sport24.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ, την προσπάθεια όλων να επιστρέψει από το -15, τον κόσμο των "ερυθρολεύκων", αλλά και τις πιθανότητες να επαναλάβουν οι Πειραιώτες το περυσινό τους επίτευγμα (video).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αναντόλου Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 82-72 και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 15 πόντους (23-38), όμως ροκάνισαν σταδιακά την διαφορά και κατάφερα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας το 3-2 στη σειρά.

Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη. Σημαντικά καλάθια σημείωσα οι Γιώργος Πρίντεζης, Έισι Λο, Κώστας Σλούκας, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, με τον Ολυμπιακό τελικά να παίρνει το τέταρτο και τελευταίο "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο Sport24.gr για την προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει από το -15, την δεύτερη διαδοχική παρουσία του σε φάιναλ-φορ, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τις πιθανότητες να επαναλάβουν οι Πειραιώτες το περυσινό τους κατόρθωμα.

" Είναι τεράστια επιτυχία. Βρισκόμαστε και πάλι στο φάιναλ-φορ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Λονδίνου", δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τα ματς με την Εφές. Οι δύο ομάδες, άλλωστε έχουν αναμετρηθεί φέτος επτά φορές. " Νομίζω ήμασταν πιο ομάδα, το δείξαμε στο γήπεδο και βγάλαμε χαρακτήρα. Αυτό είναι το σημαντικό στην ομάδα. Από εδώ και πέρα, συνεχίζουμε την πορεία μας, προς την επίτευξη των στόχων μας".

Για το αν πίστεψε ότι μπορεί να χαθεί η πρόκριση στο φάιναλ-φορ, όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15 πόντους δήλωσε: " Ξέραμε ότι θα υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα και για αυτό χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Η Εφές δεν είχε την ίδια πίεση. Έχουμε, όμως δείξει όπως είπα ότι διαθέτουμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε το παιχνίδι".

Όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού που γέμισε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είπε: " Είναι τεράστια η δύναμη και η στήριξη του κόσμου. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά μόνο με αυτούς μπορούμε να πορευτούμε στη συνέχεια".

Τέλος, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: " Ο Ολυμπιακός κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα, αν και έχουμε βγει ουσιαστικά πρώτοι. Από εκεί και πέρα, έχουμε 25% πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκας και για αυτό θα προσπαθήσουμε όταν έρθει η ώρα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ