EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Χωρίς πίεση!"

Σκαριόλο: "Χωρίς πίεση!"
INTIME SPORTS

Χωρίς πίεση θα μπει στο TOP-16 η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σέρτζιο Σκαριόλο ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για μεγάλες μάχες!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο σχολίασε ότι η κλήρωση για την ομάδα του θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη καθώς στον όμιλο βρίσκονται οι καλύτερες από τις ομάδες του δεύτερου και του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας.

"Μπαίνουμε στο TOP-16 της Ευρωλίγκας, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, έτοιμοι για να παλέψουμε κόντρα σε αυτές τις σπουδαίες ομάδες", τόνισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο και συνέχισε:

"Πιθανότατα πέσαμε με τις ισχυρότερες ομάδες από το δεύτερο και το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που υπερασπίζεται το στέμμα του και την Ούνιξ Καζάν η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει πάρει σπουδαίες εκτός έδρας νίκες".

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο γενικός διευθυντής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Τζιανλούκα Πασκούτσι, ο οποίος τόνισε: "Είναι προφανές ότι πρόκειται για δυνατό όμιλο. Γνωρίζεις από πριν, πως η κλήρωση δε θα είναι εύκολη. Έχουμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό, κάτοχο του τροπαίου.

Επίσης την Φενέρμπαχτσε, που θα διοργανώσει το φάιναλ φορ. Έχουμε και την Ούνικς, με το ταξίδι στο Καζάν να είναι δύσκολο. Δε θα είναι εύκολα. Αρχίζουμε από το 0-0 και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να προκριθούμε".

Ένα μήνα εκτός ο Χέρστον

Ο Μαλίκ Χέρστον υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και όπως ανακοίνωσε η Αρμάνι Μιλάνο θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα. Δύσκολα θα προλάβει το τζάμπολ του TOP-16 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο στις 18 Ιανουαρίου.

Φαντίνι: "Η πιο δυνατή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός"

Ο σύμβουλος του προέδρου της Ούνιξ Καζάν, Αντρέα Φαντίνι, ξεχώρισε τον Παναθηναϊκό από όλες τις υπόλοιπες ομάδες τονίζοντας: "Η κλήρωση δεν είναι και τόσο κακή. Ολες οι ομάδες στο Τop-16 είναι καλές. Είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Μίλησα με τον κόουτς Πασούτιν και δεν έδειξε δυσαρεστημένος.

Η Ούνικς είναι πρωτάρα στη διοργάνωση, αλλά μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Ευχόμαστε να συμμετάσχουμε και στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ