EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών μας"

Σκαριόλο: "Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών μας"

Ο Ολυμπιακός έχει σταθεροποιήσει την απόδοση του σύμφωνα με τον κόουτς της Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ πρόσθεσε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής της Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για την αναμέτρηση των Ιταλών με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Βασίλη Σπανούλη.

" Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος τις τελευταίες βδομάδες έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του και διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα", ανέφερε ο Σκαριόλο και συμπλήρωσε:

" Για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών μας και να παίξουμε καλή άμυνα, ώστε να περιορίσουμε την επικίνδυνη επίθεση του Ολυμπιακού, ειδικά το πικ εντ ρολ του Βασίλη Σπανούλη".

Ο Ροκ Στίπτσεβιτς δήλωσε: " Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και είμαι σίγουρος πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα δείξουμε την πρόοδό μας. Βέβαια σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πως έχουν να χάσουν παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό.

Πρέπει όμως να δείξουμε σε όλους πως είμαστε καλή ομάδα, ανταγωνιστική και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ