Σήμερα η απόφαση για το γύρισμα της Ρεάλ στην Ακρόπολη

Σήμερα η απόφαση για το γύρισμα της Ρεάλ στην Ακρόπολη

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) συζήτηση σχετικά με το αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης για κινηματογράφηση στην Ακρόπολη.

Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως η "Real Madrid TV" θέλει να κάνει κινηματογραφικές λήψεις στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της προημιτελικής σειράς της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η οριστική απάντηση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αναμένεται να δοθεί εντός της ημέρας, καθώς θα υπάρξει σχετική συζήτηση για το αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο αφορά γύρισμα διάρκειας τριών ωρών από τις 17 έως τις 19 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει... γύρισμα στην Ακρόπολη

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Όταν έγινα τσακωτός από ματάκηδες (δύο φορές μάλιστα)

Τι συμβαίνει όταν σου τυχαίνει το 'μη σου τύχει'. Μια αληθινή ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ανηφόρα… δαγκώνεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό Superfoods ,ο οποίος χαλάρωσε στο κρίσιμο σημείο και την πάτησε από τις "παλιοσειρές" της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ευκαιρία θα έχει, αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

ΦΙΛΕΡΗΣ

Το 1-1 γυρίζει, το 0-2 όχι

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει από την εξίσωση τις δικαιολογίες του 0-1 και ψάχνει να βρει τις αιτίες που ο Ολυμπιακός παίζει, παίζει και όλο χάνει από τη Ζαλγκίρις.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

50 υπέρ (μας) - 50 εναντίον (τους)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι διαιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο στα playoffs της EuroLeague. Τι είναι τελικά αυτό το 50-50 που ζητούν όλες οι ομάδες και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24