EUROLEAGUE

Σαβάνοβιτς: "Θα έβαζε και... πεντάποντα ο Πρίντεζης"

Σαβάνοβιτς: "Θα έβαζε και... πεντάποντα ο Πρίντεζης"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς αναφέρθηκε στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς μίλησε για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Εφές και του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Πρίντεζη.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στο blog του:

" Δεν είχαμε καλή βραδιά επιθετικά, ενώ στην άμυνα κάναμε ό,τι έπρεπε. Κατά 90% κάναμε καλά τα πράγματα που έπρεπε, αλλά δεν μας μπήκαν τα σουτ. Δεν είναι εύκολο να κρατάς τον Ολυμπιακό στους 67 πόντους, ειδικά στην έδρα του. Εμείς τα καταφέραμε, αλλά δεν πήγαμε καλά στην επίθεση και χάσαμε.

Ο Πρίντεζης πήγε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Ξέρουμε πως είναι σπουδαίος παίκτης και είχε πετύχει το καλάθι της νίκης στον περσινό τελικό, αλλά σκόραρε χθες από κάθε σημείο. Θα έβαζε και… πεντάποντα, αν υπήρχαν. Οι συμπαίκτες του, του έδιναν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούσαν. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη, που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της Ευρωλίγκας εδώ και χρόνια.

Το δεύτερο ματς είναι το πιο σημαντικό σε μια σειρά. Αν ο Ολυμπιακός φτάσει στο 2-0 θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά αν ισοφαρίσουμε θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Πάμε λοιπόν να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη που ψάχνουμε. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση στο ματς και να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση, γιατί όλη η καλή δουλειά που κάναμε στην άμυνα, χάλασε από την αστοχία μας στο πρώτο ματς.

Θέλουμε πολύ να πάμε στο φάιναλ-φορ, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους μας και θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας και το σύλλογο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και για να τα καταφέρουμε πρέπει να εκθρονίσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ