EUROLEAGUE

Σαρίτσα: "Θα έχουμε αβαντάζ αν νικήσουμε"

Σαρίτσα: "Θα έχουμε αβαντάζ αν νικήσουμε"

Ο Ουφούκ Σαρίτσα κατανοεί τις δυσκολίες του αγώνα της Τετάρτης (1/2, 8.45μ.μ.) με τον Ολυμπιακό ωστόσο τονίζει πως η Εφές θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα αν νικήσει μέσα στο ΣΕΦ

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Ουφούκ Σαρίτσα αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του TOP-16 και ξεκαθάρισε πως εφόσον η Εφές επικρατήσει θα αποτελέσει μεγάλο αβαντάζ.

"Πηγαίνουμε να παίξουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην Αθήνα. Θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα αν κερδίσουμε εκεί", σχολίασε ο προπονητής της Αναντολού Εφές και συμπλήρωσε:

"Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε μεγάλη επιθυμία να νικήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Με νίκη θα κάνουμε σημαντικό βήμα πρόκρισης".

Από την πλευρά του, ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς υπογράμμισε: "Όπως κάθε παιχνίδι στο TOP 16 θα είναι κι αυτό πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χρόνος για υπολογισμούς ή για να σκεφτούμε πολύ. Στην πρώτη φάση μπορούσαμε να αντέξουμε κάποια ήττα, τώρα δεν μπορούμε.

Πηγαίνουμε στην Αθήνα σίγουρα για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να τους εκπλήξουμε. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα και την ποιότητα να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ