EUROLEAGUE

Ρότζερς: "Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόνι Ρότζερς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός μπορούν να φτάσουν στο Final 4, ενώ είπε ακόμα πως αν έχει παίξει κάποιος στο "τριφύλλι", αντιλαμβάνεται το βάρος της φανέλας του.

Ο Τζόνι Ρότζερς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ, δουλεύοντας για το κανάλι της Euroleague και μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός μπορούν να φτάσουν στο Final Four, ενώ ανέφερε πως του λείπει πολύ η Ελλάδα. Παράλληλα, είπε ακόμα πως αν έχει παίξει κάποιος στο "τριφύλλι", αντιλαμβάνεται το βάρος της φανέλας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μου φαίνεται πως οι ομάδες που είναι πολύ καλές είναι δύσκολο να μην βρεθούν στο Final 4. Δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε. Επίσης η Μπασκόνια είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα, αλλά έχει κάνει πολλές αλλαγές και δεν έχει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας αν καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα ποιος μπορεί να του αρνηθεί ότι με τέτοια έδρα μπορεί να κάνει πράγματα", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε:

"Μου λείπει πολύ η Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο έως το γήπεδο έστειλα μήνυμα στη γυναίκα μου και της είπα πρέπει να ξανάρθουμε εδώ γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα είναι".

Για το ματς και τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: Η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα την κερδίσω εύκολα. Ο Παναθηναϊκός έχει προσωπικότητες όπως ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς, οι οποίες ήταν καθοριστικές στην έκβαση του αγώνα.

Όταν φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καταλαβαίνεις πόσο βαριά είναι. Και για τους αντιπάλους είναι πολύ δύσκολο να έρθουν να παίξουν σε αυτό το γήπεδο".

Τέλος, για το σύστημα της φετινής διοργάνωσης είπε: "Το σύστημα της Euroleague, είναι δύσκολο και επίπονο και είναι λογικό να υπάρχουν γκρίνιες από τις ομάδες, αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι απολαυστικό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ