EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ρέπεσα: "Δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Σημαντικό ματς για τη Μάλαγα είναι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον κόουτς της ομάδας, Γιάσμιν Ρέπεσα να τονίζει πώς οι "πράσινοι" είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.

Η Μάλαγα μετράει στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας μία νίκη και μία ήττα όσες και ο Παναθηναϊκός, με τον κόουτς της ομάδας, Γιάσμιν Ρέπεσα να τονίζει ότι το "τριφύλλι" είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.

" Είναι ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, ίσως λίγο περισσότερο για εμάς επειδή προερχόμαστε από τρεις ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες", δήλωσε αρχικά ο Ρέπεσα και πρόσθεσε:

" Δεν μπορώ να πω κάτι για τη συμπεριφορά της ομάδας μου, καθώς νομίζω ότι οι παίκτες μου παλεύουν και προσπαθούν, αλλά κάνουμε μικρά λάθη που μας απογοητεύουν. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Είμαι αισιόδοξος. Εχουμε προετοιμαστεί, αφού είναι αλήθεια ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα. Ειδικά στο "Top-16" έχουν εξαιρετικό ρόστερ. Ο Σχορτσανίτης επέστρεψε, απέκτησαν τον Καπόνο και τον Μπανκς, οι οποίοι πλαισίωσαν τους Διαμαντίδη, Ούκιτς, Ματσιούλις και Μπράμος. Μαζί δημιουργούν μια πολύ δυνατή ομάδα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Κόστα Πέροβιτς δήλωσε: " Πάμε στο ΟΑΚΑ με φιλοδοξία. Εχουμε μια σημαντική εβδομάδα μπροστά μας και την ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Έχουν βελτιωθεί πολύ, καθοδηγούμενοι από έναν τεράστιο παίκτη όπως ο Διαμαντίδης που πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι εναντίον μας παρόλο που έμεινε εκτός την τελευταία εβδομάδα.

Πρέπει να αμυνθούμε δυνατά και περισσότερο από όλα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών. Είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε εναντίον κάθε αντιπάλου, αλλά με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να χάνουμε στιγμή, αλλιώς θα μας τιμωρήσουν και θα "σκοτώσουν" το παιχνίδι μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ