EUROLEAGUE

Ράκοβιτς: "Ήμασταν μπερδεμένοι κι εγωιστές!"

Ράκοβιτς: "Ήμασταν μπερδεμένοι κι εγωιστές!"
INTIME SPORTS

Δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του, ο Μίλοβαν Ράκοβιτς μιλώντας στο Sport24.gr για την απογοητευτική εμφάνιση της Ζαλγκίρις στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Μίλοβαν Ράκοβιτς στο Sport24.gr μετά το τέλος του αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό που βρήκε την ομάδα του να έχει υποστεί μία βαριά εντός έδρας ήττα.

Το τελικό 94-59 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κριτική του αγώνα, αποδεικνύει όμως ότι η Ζαλγκίρις έχασε τον προσανατολισμό στο παιχνίδι της με την έλευση του Τριφούνοβιτς.

Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και ο Μίλοβαν Ράκοβιτς ο οποίος τόνισε με ειλικρίνεια: "Ήμασταν μπερδεμένοι σχεδόν σε όλο το ματς. Δεν υπάρχει εξήγηση, απλά δεν ήμασταν καλοί"...

Μίλοβαν, τι συνέβη στη β' περίοδο και αφήσατε τον Παναθηναϊκό να τρέξει ανεξέλεγκτα;

Περιμέναμε να εξελιχθεί διαφορετικά το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλά στο παρκέ, παίζοντας όπως ακριβώς έπρεπε, αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν στη β΄περίοδο. Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα προβάδισμα 20 πόντων, το οποίο δυστυχώς ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να μειώσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Κανένας από εμάς δεν είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε.

Και τι ήταν αυτό που δεν έκανε σωστά η Ζαλγκίρις;

Απλά δεν παίξαμε άμυνα με το σωστό τρόπο, παράλληλα δεν πήραμε ελεύθερα σουτ και γενικά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ίσως να παίξαμε και εγωιστικά που αυτό καταστρέφει μία ομάδα. Χωρίς άμυνα και επίθεση, όπως ήταν φυσικό χάσαμε πολλές φάσεις μέσα στο ματς. Ήμασταν μπερδεμένοι. Δεν υπάρχει εξήγηση γι' αυτό, δεν ήμασταν καθόλου καλοί.

Πιστεύεις ότι η Ζαλγκίρις μπορεί να ανασυνταχθεί άμεσα;

Πρέπει να το κάνουμε. Ελπίζουμε ότι στους υπόλοιπους αγώνες θα παίξουμε πολύ καλύτερα και θα αγωνιστούμε όπως θέλουμε.

Ναι, όμως τα πράγματα για την πρόκριση στους "16" της Ευρωλίγκας είναι πλέον πολύ δύσκολα...

Όντως, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια που θα πρέπει να νικήσουμε και το χειρότερο από όλα είναι ότι στηριζόμαστε και στα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Θα είναι δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στο TOP-16 και το ξέρουμε, αλλά είμαστε ακόμα εδώ.

Πάντως, ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε κι εσάς και τον Παναθηναϊκό. Τι έχεις να του πεις;

Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός... 17.000 άνθρωποι ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Δεν περίμεναν μία τόσο κακή εμφάνιση από εμάς. Πιθανότατα τους απογοητεύσαμε αλλά ελπίζουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν την προσπάθειά μας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ