EUROLEAGUE

Ψηφίστε την καλύτερη ομάδα: Τελικός

Ψηφίστε την καλύτερη ομάδα: Τελικός

Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Ήρθε η ώρα για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας στην σύγχρονη ιστορία της Euroleague. Είναι ο Ολυμπιακός του back-to-back ή ο Παναθηναϊκός του 2009; Εσείς αποφασίζετε!

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε η φάση του Final-Four, με τους "ερυθρολεύκους" να προκρίνονται επί του Παναθηναϊκού του Ντομινίκ Ουίλκινς στον έναν ημιτελικό και την αρμάδα του Ομπράντοβιτς να κερδίζει τη Μακάμπι του 2003-05 με χαρακτηριστική άνεση.

Δείτε τη φωτογραφία με τους μονομάχους σε μεγάλη ανάλυση

Αναλυτικά:

Ψηφίστε την καλύτερη ομάδα: Τελικός

Ολυμπιακός 2011-13: 51%

Παναθηναϊκός 1995-96: 49%

Ψήφισαν: 27.802

Ο Ολυμπιακός γνωστός για τα come-back του αναδείχτηκε νικητής με ανατροπή και μάλιστα στο νήμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν μόλις 475 ψήφους διαφορά. Τελικά οι "κόκκινοι" που άλωσαν την Πόλη και το Λονδίνο αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι, αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό του Ντομινίκ Ουίλκινς και του Στόγιαν Βράνκοβιτς, την πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Ψηφίστε την καλύτερη ομάδα: Τελικός

Παναθηναϊκός 2008-09: 63%

Μακάμπι 2003-05: 37%

Ψήφισαν: 24.166

Άλλη μια εύκολη επικράτηση για τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τον τίτλο στο Βερολίνο. Οι "πράσινοι" με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο και τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Περπέρογλου, Φώτση, Τσαρτσαρή, Μπατσίστ και Πέκοβιτς στο παρκέ, διέλυσαν την φοβερή και τρομερή Μακάμπι που είχε πανηγυρίσει δύο τρόπαια (2004, 2005).

Ψηφίστε την καλύτερη ομάδα: Τελικός

Τώρα μένουν οι δυο τους! Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Εσείς ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague;

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ