EUROLEAGUE

Πρώτος μαζί με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

Πρώτος μαζί με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον κόσμο του και αντιμετωπίζει σήμερα (14/12, NS2, 21:00) τη Μιλάνο στο ΣΕΦ, στοχεύοντας στην όγδοη νίκη του στην Ευρωλίγκα (video)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (14/12, NS2, 21:00) για την δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι Ιταλοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν το τέταρτο "εισιτήριο" από τον γ' όμιλο για το "Top-16".

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πάντως σε περίπτωση νίκης και με ήττα της Ζαλγκίρις Κάουνας από την Εφές στην Λιθουανία θα τερματίσει στην πρώτη θέση.

Όπως τόνισε και ο Έλληνας τεχνικός ο Ολυμπιακός στοχεύει μόνο στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς, με τον Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το τελευταίο ματς στην πρώτη φάση για τους Πειραιώτες.

Ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος είχε δεχτεί μία αγκωνιά κάτω από το μάτι δεν είχε προπονηθεί την Τρίτη (11/12), όμως έβγαλε κανονικά την προπόνηση της Τετάρτης (12/12) και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς " αύριο επί της ουσίας είναι ένα διαδικαστικό ματς. Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης για το Μιλάνο βέβαια, εμείς θα είμαστε δεύτεροι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό και ίσως είμαστε και πρώτοι, προσωπικά, όμως, δίνω πολύ λίγες πιθανότητες.

Αλλά όπως είχα πει και νωρίτερα, λίγο μας ενδιαφέρει. Όπως αναλύετε και εσείς τα πράγματα, είτε βγούμε πρώτοι, είτε δεύτεροι, οι ομάδες είναι το ίδιο δυνατές στο TOP-16.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και μόνο το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός ίσως αν θα μπει η Ρεάλ στον όμιλο μας ή η Κίμκι. Κατά τη γνώμη μου η Κίμκι είναι πολύ καλή ομάδα την είχαμε αντιμετωπίσει και σε φιλικό στη Γερμανία και είναι κατά τη γνώμη μου καλή ομάδα και αυτή. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ