EUROLEAGUE

Πρώτος σε 10 κατηγορίες ο (MVP) Λάνγκφορντ!

Πρώτος σε 10 κατηγορίες ο (MVP) Λάνγκφορντ!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της EuroLeague όντας πρώτος σε 10 διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες! Διαβάστε τι έκανε αναλυτικά ο MVP της 15ης αγωνιστικής.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν ήταν μόνο ο καλύτερος παίκτης της Ούνικς Καζάν στη νίκη επί του Παναθηναϊκού . Ήταν και ο κορυφαίος της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague. Και με τη βούλα. Ο Αμερικανός γκαρντ αναδείχθηκε για τρίτη φορά φέτος (και δεύτερη στη σειρά) ο πολυτιμότερος παίκτης μιας αγωνιστικής, κάτι που ουδείς άλλος έχει καταφέρει τη σεζόν που διανύουμε.

Ο Λάνγκφορντ πέτυχε 27 πόντους με 6/11 δίποντα και είχε ακόμα 3/3 τρίποντα και 6/7 ελεύθερες βολές κόντρα στον Παναθηναϊκό, οδηγώντας την Ούνικς Καζάν σε μία μεγάλη ανατροπή από το -14 στο δεύτερο ημίχρονο. Ο απολογισμός που έβγαλε στο δείκτη αξιολόγησης (+38) ήταν φυσικά ο καλύτερος του διημέρου και ο δεύτερος καλύτερος προσωπικός, πίσω από τους 40 βαθμούς που είχε συγκεντρώσει στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου ο Λάνγκφορντ είναι πρώτος σε δέκα διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες στην EuroLeague, συμπεριλαμβανομένου του Index Rating (25,5), των πόντων (24,1) και των κερδισμένων φάουλ (7,6). Το ατομικό του ρεκόρ στον δείκτη αξιολόγησης πάντως κρατάει από τη σεζόν 2010-11, όταν είχε βγάλει +42 σε έναν αγώνα της Χίμκι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Αναλυτικά οι 10 κατηγορίες στις οποίες είναι πρώτος:

Index Rating

25,5

Πόντοι

24,1

Κερδισμένα φάουλ

7,6

Εύστοχες βολές

5,8

Βολές (προσπάθειες)

6,7

Εύστοχα δίποντα

5,6

Δίποντα (προσπάθειες)

12,2

Συνολικά εύστοχα σουτ

8

Συνολικά σουτ (προσπάθειες)

17,8

Λεπτά συμμετοχής

34'24''


TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ