EUROLEAGUE

Πρόβα στο Μιλάνο για Παναθηναϊκό

Πρόβα στο Μιλάνο για Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο αποψινός αγώνας (21:45μ.μ., NV2) αποτελεί ένα μεγάλο τεστ για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο αν θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ

Η κατάσταση στον Ε' όμιλο της Euroleague είναι ήδη αρκετά περίπλοκη και θα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όσο θα περνούν οι αγωνιστικές και ο χρόνος στην κλεψύδρα θα μειώνεται.

Η πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για όλες τις ομάδες και ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το 4-3 με το οποίο ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του TOP-16 δεν του εξασφαλίζει κάτι, αλλά δεν του απαγορεύει να ελπίζει σε πρόκριση. Τουναντίον, μάλιστα... Πρόκειται για θετικό απολογισμό που θέλουν να διευρύνουν οι "πράσινοι". Γιατί, εκτός από την Μπαρτσελόνα που θα ρυθμίσει πολλά στον Ε' όμιλο όπως έγραψε ο Γιάννης Ντεντόπουλος, ένα κρίσιμο τεστ θα είναι κι αυτό στο Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ραμέλ Κάρι που είχε βρει ρυθμό και πρόσφερε σημαντικές βοήθειες σε οργάνωση κι επίθεση, αλλά με τον Ζακ Ράιτ στο ρόστερ του (θα ντεμπουτάρει στην οργάνωση), θα προσπαθήσει σε πρώτη φάση να περιορίσει την τριάδα Λάνγκφορντ, Χάκετ και Τζεντίλε.

Γι' αυτό το λόγο, θα χρειαστεί για μία ακόμα φορά να παίξει καλή άμυνα, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο αν καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τους Ιταλούς μέσα στο σπίτι τους.

Η παράδοση είναι "πράσινη", αλλά στις τάξεις του Παναθηναϊκού έχουν στο μυαλό τους πως όσο "καίγονται" αυτοί για τη νίκη, άλλο τόσο την θέλει και η Αρμάνι Μιλάνο από τη στιγμή μάλιστα που παίζει εντός έδρας.

Ο Μπάνκι περιμένει τον Παναθηναϊκό αποφασισμένο ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μόλις πετύχει ένα καλάθι θα φτάσει τους 2.000 πόντους στην καριέρα του.

Παρών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το παρών στο Μιλάνο έχει δώσει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο να ενισχύσει ψυχολογικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε τι είπε για την ευκαιρία που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι ο Λούκα Κιαμπότι, δημοσιογράφος της "Gazzetta dello Sport". Θυμηθείτε τι δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στο event της Euroleague σχετικά με την ελπίδα του η Αρμάνι Μιλάνο να φτάσει στο Final-4.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ