EUROLEAGUE

Προσηλωμένοι στον στόχο...

Προσηλωμένοι στον στόχο...
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον αυριανό (31/03, 22:00, ΝΕΤ) "τελικό" με την Σιένα, όπου κρίνεται το φετινό Ευρωπαϊκό μέλλον των "ερυθρολεύκων".

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ μαζί τους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, όπως και ο τζένεραλ μάνατζερ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final-4 της Βαρκελώνης.

Το έργο τους, βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι όπως φάνηκε και από το μπάσκετ που έπαιξε η Σιένα στα 2 τελευταία ματς, όμως κανένας δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην ζωή...

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού.

Χαλπερίν: "Το 101%..."

" Tο παιχνίδι της Πέμπτης (31/3) είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final-4, αλλά θεωρώ πως έχουμε τους κατάλληλους παίκτες ώστε να αντιδράσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προσέξουμε τα λάθη μας.

Η Σιένα, σίγουρα, έπαιξε καλύτερα από εμάς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ίσως μας έκανε κακό το γεγονός πως όλοι σταθήκαμε στην πολύ καλή απόδοση που είχαμε στον πρώτο αγώνα", ανέφερε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ.

Έπειτα δήλωσε: " Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να δώσουμε όλοι το 101% των δυνατοτήτων μας για να νικήσουμε, όσο χρόνο και αν χρειαστεί να παίξει κάποιος από εμάς, ακόμη και ένα λεπτό, είτε για να πάρει ένα ριμπάουντ, είτε για να πετύχει ένα καλάθι, είτε για να παίξει μία καλή άμυνα.

Να ξέρετε πως μεταξύ μας οι παίκτες είμαστε όλοι φίλοι και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Απλά, πρέπει, αυτήν την πολύ καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας να την βγάλουμε και στο παρκέ. Όλα ξεκινούν από την άμυνα μας. Θα πρέπει να τους πιέσουμε πάρα πολύ, να κάνουμε δύσκολη την... ζωή τους στο ματς.

Όσον αφορά την επίθεση μας θεωρώ πως διαθέτουμε τους καλύτερους επιθετικούς στο ρόστερ ματς, οπότε μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χαλπερίν:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ