EUROLEAGUE

"Προπονητής είναι ο Ζούρος"

"Προπονητής είναι ο Ζούρος"

Επειδή οι κακοήθεις έλεγαν πως φέτος η Ζάλγκιρις θα 'χει δυο κόουτς (τον Ζούρο και τον «Σάρας»), ο GM της ομάδας, Παούλιους Μοτιεγιούνας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

O Παούλιους Μοτιεγιούνας αποσύρθηκε προ ημερών από την -πηγή του σκανδάλου- λιθουανική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και τώρα θα αφοσιωθεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας «που μετά τα περυσινά, χρωστά πολλά και για αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μειώσεις».

Στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών, η πρωταθλήτρια αποσύρθηκε από τη VTB United League, ενώ τελευταία κυκλοφορεί η φήμη πως θα φτάσει στο Κάουνας χρήμα από την Ουκρανία, μέσω της PrivaBank που ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός.

" Ακόμα και αν «κλείσει» αυτή η συμφωνία, τα προβλήματα μας δεν θα λυθούν", διαβεβαίωσε ο GM. Στην ερώτηση "τι μπορεί να περιμένει η Ζάλγκιρις φέτος, γιατί δεν γίνεται να έχει δυο κόουτς: τον Ζούρο και τον «Σάρας", ο Μοτιεγιούνας είπε ότι " ο Γιασικεβίστιους είναι πολύ έμπειρος και ξέρει πώς να δώσει μια θετική νότα. Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Ηλίας Ζούρος και ο Σαρούνας είναι παίκτης. Δεν περιμένουμε από εκείνον να παίζει 40 λεπτά. Περιμένουμε ότι η εμπειρία του θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς, από τις προπονήσεις έως τα αποδυτήρια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ