EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε πάρα πολύ δρόμο"

Πρίντεζης: "Έχουμε πάρα πολύ δρόμο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι, λέγοντας ότι οι Πειραιώτες όταν παίζουν όπως μπορούν να νικήσουν παντού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, λέγοντας πώς το "Top-16" έχει πολύ δρόμο ακόμα.

" H Mακάμπι είναι μία απρόβλεπτη ομάδα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να σε σκοτώσουν με τα τρίποντα. Είναι μία δύσκολη έδρα. Ελπίζω να κερδίσει κάτι καινούριο από σήμερα. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και αυτό μετράει", ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε:

" Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κάποιον αντίπαλο. Όλα εξαρτώντας από εμάς, όταν εμείς είμαστε καλοί μπορούμε να κερδίσουμε παντού. Όταν έχουμε συγκέντρωση, αντιδράσαμε καλά, αν και είχαμε την απόφαση με την Σιένα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Και άλλα πολλά παιχνίδια που πρέπει να.

Είμαστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ίσως να περνάμε μία κοιλιά. Συμβαίνουν αυτά. Πριν δύο μήνες ήμασταν πολύ καλοί. Το σημαντικό είναι να χτίζεις χαρακτήρα. Και στη δύσκολη έδρα πρέπει να κερδίζει, ακόμα η και αν δεν παίζει καλά. Όλες οι ομάδες περνάνε κρίσεις".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ