EUROLEAGUE

Preview: Ζαλγκίρις – Στρασμπούρ

Preview: Ζαλγκίρις – Στρασμπούρ

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κόντρα στην Στρασμπούρ (31/10, 19:45) με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Σαούλιους Στομπέργκας, ο οποίος αντικατέστησε τον Ηλία Ζούρο.

Οι δυο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στη φετινή Euroleague με αποτέλεσμα η μεταξύ τους αναμέτρηση να αποκτά ξεχωριστή σημασία ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση.

Οι Λιθουανοί θα παραταχθούν στη Zalgiris Arena με νέο τεχνικό στον πάγκο τους αφού ο Σαούλιους Στομπέργκας αντικατέστησε τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδιαστικά μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η Στρασμπούρ θα στηριχτεί ξανά στο δίδυμο των Αντουάν Ντιότ, Λουις Κάμπελ, διεκδικώντας την πρώτη νίκη στον θεσμό.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετράει 18 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague. Πρόκειται για τον πιο εύστοχο παίκτη στη διοργάνωση με 92.1% από τη ''γραμμή της φιλανθρωπίας''

Ο ''Σάρας'' θέλει μια ακόμη ασίστ για να γίνει μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει ή ξεπερνά τις 700 τελικές πάσες. Επίσης θέλει ένα ακόμη τρίποντο για να φτάσει τα 300 στον θεσμό!

Ο Παούλιους Γιανκούνας θέλει τρία ριμπάουντ για να γίνει μόλις ο 10ος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που φτάνει τα 900 ''σκουπίδια'' στην καριέρα του.

Η Στρασμπούρ μετράει οκτώ ήττες στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της στη διιοργάνωση.

Ο Αλέξις Αγίνκα είιναι τρίτος σκόρερ στη φετινή Euroleague με 18.5 πόντους μ.ό. στα δυο πρώτα παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ