EUROLEAGUE

Preview: ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν

Preview: ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν

Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται στο USH CSKA (27/03, 17:45) την Μπάγερν κι έχει την ευκαιρία να ''κλειδώσει'' τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στον ΣΤ' όμιλο που εξασφαλίζουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι Ρώσοι του Έτορε Μεσίνα θέλουν νίκη επί των Βαυαρών και, συγχρόνως, ήττα της Μακάμπι από τη Ρεάλ ώστε να εξασφαλίσουν τη μια από τις πρώτες δυο θέσεις στον ΣΤ' όμιλο που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Ο ''Έκτορας'' εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Παράλληλα η ΤΣΣΚΑ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Ρεάλ κι ενώ είχαν προηγηθεί εφτά σερί νίκες στο TOP-16.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν έχει τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της στην Euroleague όμως έχει μόνο ήττες μακριά από την έδρα της σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
- Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στην Euroleague.
- Ο Έτορε Μεσίνα έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες των Ρώσων, φέτος.
- Ο Βίκτορ Χριάπα μοιράζεται μαζί με τον Βλάντο Ιλιέφσκι τη 10η θέση στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα (198) στην ιστορία της Euroleague.
- Ο Σάσα Καούν είναι ο πιο εύστοχος παίκτης δυο πόντων στη διοργάνωση! Συγκεκριμένα, ο άσος της ΤΣΣΚΑ έχει 275/394 σουτ δύο πόντων, ήτοι 69.8% ποσοστό ευστοχίας.
- Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 12 συνεχόμενες συμμετοχές του στην Euroleague.
- Ο Βιτάλι Φριντζόν χρειάζεται μόλις δυο τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στον θεσμό.
- Ο Σόνι Γουίμς έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 12 συνεχόμενες συμμετοχές του στη διοργάνωση.

- Από την άλλη πλευρά, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει χρησιμοποιήσει 10 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Μπάγερν φέτος. Μόνο ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει ξεκινήσει ''πενταδάτος'' σε όλους τους αγώνες των Βαυαρών.
- Η Μπάγερν έχει 39.1 ριμπάουντ μ.ό. ανά αγώνα, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη φετινή Euroleague!
- Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει 6.4 κερδισμένα φάουλ ανά αγώνα και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τον Κιθ Λάνγκφορντ της Αρμάνι.
- Παράλληλα, ο άσος της Μπάγερν έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις εννιά από τις τελευταίες 10 συμμετοχές του στον θεσμό και 24 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
- Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε πέντε συνεχόμενους αγώνες στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ