EUROLEAGUE

Preview: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης

Preview: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ θα διεξαχθεί στην Κόμπανκ Αρένα. Παρόλα αυτά, η Παρτίζαν θέλει να σοκάρει την Ευρώπη, απέναντι στο μεγαθήριο που ονομάζεται Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα ποντάρει κανείς εναντίον της Ρεάλ. Κάτι το 10-0 στην πρώτη φάση, κάτι το εξαιρετικά γεμάτο ρόστερ, είναι στοιχεία που δεν επιτρέπουν να αμφισβητήσεις τη δύναμή της. Στο Βελιγράδι, πάντως, κανείς δεν φοβάται την "Βασίλισσα".

Η Παρτίζαν επιστρέφει στην αχανή Κόμπανκ Αρένα και μαζί με 21.000 οπαδούς της, ελπίζει ότι τουλάχιστον θα δυσκολέψει τους Ισπανούς. Ο πρώτος στόχος των Σέρβων είναι να "χαλάσουν" το παιχνίδι της Ρεάλ, να μείνουν όρθιοι και κοντά στο σκορ, πριν διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για νίκη. Το θετικό για την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι πως θα έχει στη σύνθεσή της ένα νέο πρόσωπο, τον Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος αποχώρησε από την Λιέτουβος Ρίτας και επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια για να δώσει λύσεις στην περιφέρεια με την εμπειρία του. Στην πρεμιέρα του Top-16 αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η Ρεάλ, από την πλευρά της, προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και θέλει να συνεχίσει στα... κόκκινα. Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν τι θα συναντήσουν στο "καυτό" Βελιγράδι και θα αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο ματς σαν μια μεγάλη πρόκληση που θα τεστάρει τις δυνατότητές τους. Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει προβλήματα τραυματισμών που να δυσκολεύουν το έργο του και πλέον μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η πανίσχυρη φέτος Ρεάλ σε μια από τις πιο "ζόρικες" έδρες της Ευρώπης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ