EUROLEAGUE

Preview: Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ

Preview: Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ
INTIME SPORTS

Με στόχο το 7-0 ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Γαλατάσαραϊ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει το αήττητο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο 7-0.

Ολυμπιακός

Γιώργος Μπαρτζώκας: " Το πρόγραμμα μας έχει το ματς με τη Γαλατά. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Είναι μία ομάδα που έχει τις δυνατότητες να παίξει πολύ καλά. Η προσθήκη του Χέρστον είναι πολύ σημαντική.

Η ομάδα έχει 3 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει στο μυαλό μας η υποτίμηση του αντιπάλου και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η νίκη. Έχουμε μεγάλο κίνητρο παρότι είμαστε πιο άνετοι ενόψει της συνέχειας. Η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ απαιτητική διοργάνωση και θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Για να κερδίσουμε στο πρώτο ματς κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και έτσι θέλουμε ακόμα ένα ματς για να πάρουμε τη νίκη".

Γαλατάσαραϊ

Εργκίν Αταμάν: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και τον σεβόμαστε. Κερδίσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι στο ΣΕΦ".

Φουρκάν Αλντεμίρ: " Ξέρουμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. 'Εχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας από την τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, αλλά ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Ενδιαφέροντα στοιχεία

* Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει εννέα διαδοχικά παιχνίδια στην Euroleague.

* Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στην αρχική πεντάδα μέχρι στιγμης.

* Ο Βασίλης Σπανούλης με ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων θα φτάσει τα 200 στην Euroleague.

* Ο Σπανούλης επιχειρεί τουλάχιστον ένα σουτ τριών πόντων στα τελευταία επτά ματς του Ολυμπιακού.

* Ο Ζόραν Έρτσεγκ αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, τις σεζόν 2008-09 και 2010-11.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ