EUROLEAGUE

Preview: Νεπτούνας - Ολυμπιακός

Preview: Νεπτούνας - Ολυμπιακός

Η -πρωτάρα στη διοργάνωση- Νεπτούνας προέρχεται από την πρώτη της νίκη στην Euroleague και υποδέχεται στη Svyturio Arena τον Ολυμπιακό (31/10, 20:00), που ταξιδεύει στη Λιθουανία για το 3/3 στον Δ' όμιλο.

Οι Λιθουανοί αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Euroleague όμως δεν συμβιβάζονται με τη… χαρά της συμμετοχής.

Το επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη διοργάνωση. Πλέον υποδέχονται τον αήττητο Ολυμπιακό, που μετράει ήδη δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Βαλένθια (68-71), Λαμποράλ Κούτσα (63-57) και θέλει να διευρύνει το σερί του

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Νεπτούνας
- Η Νεπτούνας προέρχεται από την πρώτη νίκη της ιστορίας της, στην Euroleague.
- Οι Λιθουανοί έχουν μόλις ένα μπλοκ σε δυο αγώνες και βρίσκονται στην τελευταία θέση μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή Euroleague

Ολυμπιακός
- Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται 29 πόντους για να ξεπεράσει τον Νίκολα Βούιτσιτς στην πέμπτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Euroleague. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει σκοράρει ήδη 2.416 πόντους.
- Παράλληλα, ο Σπανούλης έχει κερδίσει περισσότερα φάουλ από κάθε άλλον παίκτη στη φετινή διοργάνωση (17) ενώ χρειάζεται 8 κλεψίματα για να μπει στο TOP-20 της λίστας. Ο Θεσσαλός γκαρντ φιγουράρει στην 24η θέση της σχετικής λίστας με 171 κλεψίματα. Στην 20ή θέση βρίσκεται ένας άλλος πρώην ερυθρόλευκος, ο Σκούνι Πεν, με 179 κλεψίματα.
- Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει τουλάχιστον 1 κλέψιμο σε εφτά συνεχόμενες συμμετοχές στη διοργάνωση.
- Ο Οθέλο Χάντερ έχει τουλάχιστον 1 μπλοκ σε πέντε συνεχόμενες συμμετοχές στον θεσμό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ