EUROLEAGUE

Preview: Μπουντιβέλνικ - Παρτίζαν

Preview: Μπουντιβέλνικ - Παρτίζαν

Την πρώτη της νίκη ψάχνει στην τρίτη αγωνιστική η πρωτοεμφανιζόμενη Μπουντιβέλνικ, την δεύτερη συνεχόμενη θέλουν οι Σέρβοι του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Στόχος και των δυο ομάδων είναι η πρόκριση στο Top-16, οπότε το συγκεκριμένο ματς μοιάζει με τελικό περισσότερο για τους Ουκρανούς, οι οποίοι γνώρισαν δυο ήττες στις δυο πρώτες τους προσπαθειες στην διοργάνωση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπλέικ Άχερν "φρέναρε" την Μπουντιβέλνικ στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όμως ο Μίκα Ντάουνς έδειξε ότι μπορεί να καλύψει αρκετά καλά το κενό του. Αν ο Ντάουνς έχει στο πλευρό του τον Άχερν, τότε οι Ουκρανοί θα ανέβουν αυτόματα επίπεδο και θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους για νίκη. Το σημαντικό, βέβαια, θα είναι να παίξουν καλή άμυνα, να σταματήσουν τα ατού των αντιπάλων τους και να δώσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.

Η Παρτίζαν, από την άλλη, θα πάρει σημαντικό προβάδισμα σε περίπτωση που "κλέψει" το διπλό. Αυτό διότι θα μετράει δυο νίκες σε τρία ματς και θα περιμένει την Μπουντιβέλνικ στο σπίτι της, στο Βελιγράδι, στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς περιμένει πολλά από τους Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Λίο Βέστερμαν, Ντέγιαν Μούσλι, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με τους δυο ενδιάμεσους να παίζουν σημαντικό ρόλο απέναντι στους καλούς "κοντούς" της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς που δεσπόζει στην ρακέτα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ