EUROLEAGUE

Preview: Μπαρτσελόνα – Ναντέρ

Preview:  Μπαρτσελόνα – Ναντέρ

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο κόντρα στην Ναντέρ (31/10, 21:45) για την Μπαρτσελόνα που μετράει 14 συνεχόμενες νίκες στο Palau Blaugrana κόντρα σε γαλλικές ομάδες.

Η πρόσφατη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε τις αδυναμίες της φετινής Μπαρτσελόνα που θέλει να κάνει ένα νέο, δυναμικό come back αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Ναντέρ, στο Palau Blaugrana.

Οι Καταλανοί του Τσάβι Πασκουάλ έχουν σύμμαχο την παράδοση αφού μετρούν 14 συνεχόμενες νίκες στη Βαρκελώνη κόντρα σε γαλλικές ομάδες. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το συνολικό εντός έδρας σκορ απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία που ανέρχεται στο εντυπωσιακό 29-2!

Μάλιστα η τελευταία ήττα στο Palau Blaugrana από γαλλική ομάδα σημειώθηκε το… μακρινό 1996, όταν η Βιλερμπάν επικράτησε 78-81 Η πρωτάρα Ναντέρ στηρίζει πολλά στον Γουίλ Ντάνιελς και τον Αλί Τραορέ ενώ οι μπλαουγκράνα θα χτυπήσουν στο ζωγραφιστό με τους Τόμιτς, Λάμπε και Ντόρσεϊ

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο φιγουράρει στην έβδομη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Euroleague μαζί με τον Γιάκα Λάκοβιτς, έχοντας 580 τελικές πάσες.

Ο Ναβάρο έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις τελευταίες 12 συμμετοχές του στην Euroleague.

Ο Άλεξ Αμπρίνες μετράει 18 συνεχόμενες εύστοχες βολές στη διοργάνωση. Το σερί του ξεκίνησε τη σεζόν 2011-12, όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Μάλαγα.

Η Ναντέρ είναι τελευταία μεταξύ όλων των ομάδων της Euroleague στην επίθεση (51 πόντοι μ.ό.), στις ασίστ (10.5), στις ελεύθερες βολές (55%) και στα κερδισμένα φάουλ (12)!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ