EUROLEAGUE

Preview: Μάλαγα – Ολυμπιακός

Preview: Μάλαγα – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Martin Carpena (27/03, 21:45) κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, σε έναν αγώνα καθοριστικής σημασίας για τις δυο ομάδες και την μετέπειτα πορεία τους στην Euroleague.

Η διοργανώτρια αρχή επέλεξε για παιχνίδι της εβδομάδας τη "μάχη" του Martin Carpena ανάμεσα στη Μάλαγα και τον Ολυμπιακό που έχουν ρεκόρ 5-6 στο TOP-16.

Οι back2back πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Ουνικάχα φέτος ωστόσο η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει την παράδοση με το μέρος της στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (σ.σ. 4-3).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Πρίντεζη, Στράτο Περπέρογλου ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παίκτες τη δεδομένη χρονική περίοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Ζοάν Πλάθα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ράφα Χετσχάιμερ, Σέρχι Βιδάλ ενώ ο Νικ Κάνερ-Μέντλι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Φραν Βάσκεθ για την αναμέτρηση της Ουνικάχα με τον Ολυμπιακό.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
- Ο κόουτς Ζοάν Πλάθα έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Ουνικάχα, φέτος.
- Η Ουνικάχα Μάλαγα έχει 12.9 επιθετικά ριμπάουντ μ.ό. και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση!
- Ο Κάρλος Σουάρεθ έχει εννιά συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.
- Ο Φραν Βάσκεθ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο εναρκτήριο ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 κοψίματα σε 19 λεπτά συμμετοχής.
- Ο Τζέισον Γκρέιντζερ υπήρξε συμπαίκτης με τον Σέντρικ Σίμονς στην Εστουντιάντες, τη σεζόν 2011-12.
- Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν συμπαίκτης με τον σέντερ του Ολυμπιακού, Μίρζα Μπέγκιτς, στη Ζαλγκίρις Κάουνας τη σεζόν 2010-'11.

- Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έχει χρησιμοποιήσει 15 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες του Ολυμπιακού, φέτος.
- Ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ της διοργάνωσης με 1.57 κοψίματα ανά αγώνα.
- Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε στην Ουνικάχα τις σεζόν 2009-10 και 2010-11.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ