EUROLEAGUE

Preview: Λαμποράλ Κούτσα-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Preview: Λαμποράλ Κούτσα-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Εκ των παραδοσιακών δυνάμεων της Euroleague, Λαμποράλ Κούτσα και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συναντηθούν για 23η φορά,... στην καριέρα τους στη διοργάνωση. Το σκορ είναι 11-11.

Ανήκουν στις σταθερές αξίες της Euroleague, αλλά και οι δύο θα εύχονταν να καθυστερήσει για λίγο ακόμα η πρεμιέρα. Η Λαμποράλ Κούτσα είδε τους Λέο Μαϊνόλντι και Ανταμ Χάνγκα να τίθενται νοκ ντάουν και κάλεσε τους Ντάνιελ Κλαρκ και Τόμας Κελάτι να καλύψουν τα κενά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχασε στην πρεμιέρα της ισραηλινής λίγκας, από τη Χάποελ Χολόν, ενώ οι Ρίκι Χίκμαν, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Ντέβιν Σμιθ έχουν μικρά προβλήματα τραυματισμού.

Το ματς απ που μπορεί να κρίνει την έκβαση του αγώνα είναι αυτό του Τάιρις Ράις με τον Ουόλτερ Χοντζ, με τους Φαμπιέν Κοσέρ και Φερνάντο Σαν Εμετέριο να αναλαμβάνουν τους Τζο Ινγκλις, Σμιθ και Χίκμαν (εφόσον οι τελευταίοι είναι στο ρόστερ). Τα όσα θα κάνει ο Τίμπορ Πλάις απέναντι στον "Σόφο", επίσης θα έχουν ενδιαφέρον, όπως και τα όσα θα έχει να δώσει ο Σον Τζέιμς (δεν είχε πόντο στην πρώτη αγωνιστική του Ισραήλ) για την "ομάδα του λαού" και ο Αντρές Νοτσιόνι, στους Βάσκους.

  • Οι Ντέβον βαν Οστρουμ, Λιμάν Ντιόπ και Ουόλτερ Χοντζ θα κάνουν ντεμπούτο στην Euroleague. Οι... συνάδελφοί τους στη Μακάμπι είναι οι Γιουβάλ ΝαΪμι, Τάιρις Ράις, Αλεξ Τάιους, Τζέικ Κοέν και Ιτάι Σεγκέβ.
  • Ο Σον Τζέιμς, ο οποίος ηγήθηκε του πίνακα με τους μπλοκέρ πέρυσι, είχε τουλάχιστον από μια τάπα στα 12 από τα τελευταία δεκατρία παιχνίδια στην Euroleague. Είχε και 10 ριμπάουντ σε κάθε ένα από τα ματς με την Λαμποράλ, πέρυσι. Οι ομάδες βρέθηκαν δυο φορές, στο ΤΟΡ16. Η Μακάμπι νίκησε στη Βιτόρια (62-66).
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ