EUROLEAGUE

Preview: Φενέρ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Preview: Φενέρ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι για την Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ του καλού του φίλου Έτορε Μεσίνα.

Πριν από μια εβδομάδα, αντίπαλος ήταν η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί "λύγισαν" στο "καυτό" Αμπντί Ιπεκτσί και το ίδιο ελπίζουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι οπαδοί της Φενέρ ότι θα συμβεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Τούρκοι περιμένουν τους Ρώσους με άγριες διαθέσεις. Θέλουν να στείλουν άλλο ένα μήνυμα, θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία, θέλουν να δείξουν απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Μεσίνα ότι φέτος θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει αρχίσει να βρίσκει ρόλους για κάθε παίκτη του, ο Μπο ΜακΚάλεμπ και ο Λίνας Κλέιζα θα γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικοί στο πέρασμα των εβδομάδων, ενώ οι αναπληρωματικοί βάζουν ο κάθε ένας το λιθαράκι του.

Η ΤΣΣΚΑ, από την άλλη, προέρχεται από δυο τουλάχιστον μέτριες εμφανίσεις και δείχνει πως βρίσκεται μακριά από το καλό πρόσωπο που θέλει να δει ο προπονητής της. Οι συγκυρίες είναι τέτοιες που την φέρνουν από νωρίς απέναντι σε μια διψασμένη για διακρίσεις ομάδα, με τον Ιταλό κόουτς να περιμένει από τους βασικούς του παίκτες το κάτι παραπάνω στην Κωνσταντινούπολη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο ντέρμπι, θα δούμε ένταση, θεαματικές φάσεις και πολλούς σταρ στο ίδιο παρκέ

Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, φυσικά. Όπως είπα και πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν την Εuroleague. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και τεχνικό επιτελείο. Δίχως αμφιβολία, θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Έτορε Μεσίνα: Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό, όσο κάθε ματς αυτής της φάσης στην διοργάνωση. Η Φενέρ είναι μεν μια νέα ομάδα, όμως έχει έναν υπέροχο προπονητή και πλάνο για να φτάσει σε κάτι μεγάλο τη φετινή σεζόν. Δυο δυνατές ομάδες με μεγάλη παράδοση και υψηλούς στόχους, θέλουν να δείξουν πόσο έτοιμες είναι, θέλουν να καταλάβουν σε τι σημείο βρίσκονται σε αυτή την φάση της περιόδου.

Βλάντιμιρ Μίτσοβ: Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να ξεκαθαρίσει την τελική βαθμολογία στο τέλος της πρώτης φάσης. Θα παίξουμε εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία άλλαξε προπονητή και συμφώνησε με έναν από τους πιο επιτυχημένους στην ιστορία της Euroleague. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, να βρούμε ρυθμό στην επίθεση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ