EUROLEAGUE

Preview: Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

Preview: Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

Με σκοπό να "ζευγαρώσει" τις νίκες του στον όμιλο του Top 16 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (08/01, 21:45) στο ΣΕΦ.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο για την δεύτερη αγωνιστική του Top 16, με την ψυχολογία τους να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Το ίδιο δεν ισχύει για τους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι προέρχονται από "βαριά" ήττα από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, εντός έδρας (59-79).

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ολυμπιακός

Εννιά συνεχόμενες νίκες μετρούν στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες. Η τελευταία εντός έδρας ήττα ήρθε από την Αρμάνι Μιλάνο για το Top 16 της περασμένης σεζόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει 35 ασίστ για να πιάσει τον Πάμπλο Πριτζιόνι στην τρίτη θέση των κορυφαίων πασέρ της διοργάνωσης. Ο Πριτζιόνι μετρά 798 τελικές πάσες.

Ο Βασίλης Σπανούλης στα τελευταία εννιά παιχνίδια του πετυχαίνει διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ευστοχεί σε τρίποντο σε εννιά συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και στα 21 από τα 22 τελευταία παιχνίδια του.

Αρμάνι Μιλάνο

Ο Λούκα Μπάνκι έχει χρησιμοποιήσει 10 διαφορετικούς παίκτες στη βασική πεντάδα της ομάδας του φέτος.

Το σερί του Ντέιβιντ Μος με -τουλάχιστον- ένα εύστοχο τρίποντο ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα 13 παιχνίδια.

Ο Τζόε Ράγκλαντ έχει ευστοχήσει σε 8 συνεχόμενες βολές.

Η πρώτη γεμάτη σεζόν του Λίνας Κλέιζα στην Euroleague ήταν τη σεζόν 2009-10 στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε το Alphonso Ford Trophy, συμπεριελήφθη στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης, ενώ βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι τον τελικό. Μόνο ο Κώστας Σλούκας έχει παραμείνει από εκείνη την ομάδα.

Ο Σον Τζέιμς ήταν συμπαίκτης του Μπράιαντ Ντάνστον τη σεζόν 2010-11 στη Μπνέι Χασαρόν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ