EUROLEAGUE

Preview: Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός

Preview: Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο "Αμπντί Ιπεκτσί" (27/3, 20:00), θέλοντας να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Σε περίπτωση που έρθει το δίποντο, οι "πράσινοι" θα βρίσκονται πιο κοντά στην πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ (27/3, 20:00) στο "Αμπντί Ιπεκτσί", κυνηγώντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο Top 16. Η έδρα της τουρκικής ομάδας δεν θα είναι "καυτή" , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" μπορούν να επαναπαυτούν. Κι αυτό γιατί έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ, την ώρα που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει απολέσει κάθε ελπίδα παρουσίας στην επόμενη φάση.

Σημαντικά στοιχεία

Γαλατάσαραϊ

Συνολικά δεκαεννιά (19) παίκτες έχουν αγωνιστεί φέτος με τη Γαλατάσαραϊ στην Euroleague. Ο Σινάν Γκιουλέρ είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια.

Ο Μαρτίνας Πότσιους χρειάζεται τρία ακόμη τρίποντα για να φτάσει τα εκατό στην καριέρα του.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ πρόκειται να φτάσει τις εκατό εμφανίσεις στην Euroleaue, ενώ μετρά δέκα σερί εύστοχες βολές.

Ο Κερέμ Γκονλούμ έχει ευστοχήσει στις τελευταίες δέκα βολές που έχει εκτελέσει.

Παναθηναϊκός

Ο Έι Τζέι Σλότερ έχει ευστοχήσει πίσω από τα 6μ75 στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της Euroleague.

Ο Αντώνης Φώτσης ισοβαθμεί με τον Αλεξέι Σαβρασένκο στην ένατη θέση της Euroleague, για την κατηγορία των επιθετικών ριμπάουντ. Αμφότεροι έχουν 294 στην καριέρα τους.

Με το επόμενο τρίποντο που θα πετύχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, θα φτάσει τα 327 στην Euroleague, "πιάνοντας" στην έκτη θέση τον Μάρκους Μπράουν.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει κάνει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα τελευταία εννιά παιχνίδια του "τριφυλλιού".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ