EUROLEAGUE

Πλάθα: "Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ"

Πλάθα: "Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ"

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, η Ζαλγκίρις είναι αποφασισμένη να παλέψει τον αγώνα της Πέμπτης (21/2, 9.45μ.μ.) με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε ο Πλάθα και ο νεαποκτηθείς ΜακΓκραθ

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο να πάρει τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να ξαναμπεί για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα για τους Λιθουανούς, οι οποίοι πάντως όπως υποστήριξε και ο προπονητής τους, δεν τα παρατάνε ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνουν στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

"Τον Παναθηναϊκό, που χαρακτηρίζει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης φέτος... "Έχοντας ήδη χάσει τον αρχηγό μας, Παούλιους Γιανκούνας για όλη τη σεζόν, σήμερα χάσαμε επίσης και τον αντικαταστάτη του, τον Μάριο Ντέλας, λόγω τραυματισμού στην πλάτη.

Τα προβλήματα δεν αποτελούν κάτι νέο για μας φέτος. Μας συμβαίνουν συνέχεια. Απλά θα επαναλάβω πως φέτος μάθαμε ότι στο χαρακτήρα της Ζαλγκίρις είναι ουδέποτε να εγκαταλείπει. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε", σχολίασε ο Χοάν Πλάθα και συνέχισε:

"Δεν έχουμε χρόνο για δάκρυα και πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε καρδιά και ψυχή για να ανταγωνιστούμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν θα πω κάτι καινούριο γι' αυτή την ομάδα, γιατί όλοι γνωρίζουν επακριβώς τι έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Μπορώ να προσθέσω ότι ανταγωνιστήκαμε πλήρως τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και ίσως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στα σημεία που θα χρειαστεί".

Από την άλλη πλευρά, ο Ντόνι ΜακΓκράθ που θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας. Μόλις λύσαμε όλα τα προβλήματα την τελευταία μέρα των μεταγραφών κι έτσι μπορώ να αγωνιστώ με τη Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα.

Με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική. Επαιξα με τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Ελλάδα και έτσι ο αντίπαλος δεν είναι νέος για μένα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά δεν είναι ανίκητη. Με τη βοήθεια των φιλάθλων της Ζαλγκίρις νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πέμπτη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ