EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Κάθε ματς είναι τελικός"

Πιανιτζάνι: "Κάθε ματς είναι τελικός"

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι τόνισε πώς το ματς απέναντι στην Σιένα είναι πολύ δύσκολο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας κόντρα στην Σιένα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώην τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας ότι κάθε αγώνας μέχρι το τέλος του "Top-16" είναι τελικός.

" Το επίπεδο της Σιένα είναι μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε παιχνίδια στη σειρά και τις δύο ήττες που έχει τις έχει κάνει στο Τελ Αβίβ και τη Μάλαγα. Ξεκίνησαν το "Top-16" της Ευρωλίγκας, κερδίζοντας ακόμα μία φορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ", δήλωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και πρόσθεσε:

" Το επίπεδο τους είναι τέτοιο που αποτελεί μία από τις ομάδες με το υψηλότερο σκορ στην Ευρωλίγκα. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς. Μέχρι τώρα, όμως στην έδρα μας παίζουμε καλά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο γκρουπ, οπότε κάθε ματς μέχρι το τέλος του "Top-16" είναι σαν τελικός".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ