EUROLEAGUE

Πήρε το θρίλερ η Μπάμπεργκ του Ζήση

Πήρε το θρίλερ η Μπάμπεργκ του Ζήση

Πραγματοποιώντας ψυχωμένη εμφάνιση, η Μπάμπεργκ επιβλήθηκε με 80-76 της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και έκανε το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών της γερμανικής λίγκας.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς της γερμανικής λίγκας απέκτησε πλέον η Μπάμπεργκ, η οποία άλωσε με 76-80 την έδρα της Μπάγερν, κάνοντας το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών.

Πλέον η ομάδα του Νίκου Ζήση θα έχει την ευκαιρία αν κερδίσει στον τρίτο αγώνα της σειράς στην έδρα της να προκριθεί με "sweep" στους τελικούς.

Η Μπάγερν ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο ματς της σειράς, όταν και είδε τη Μπάμπεργκ να την διαλύει με 82-59, ξεφεύγοντας με 30-20 στην πρώτη περίοδο. Ένα τρομερό 9-21 των φιλοξενούμενων όμως στην δεύτερη περίοδο τους βοήθησε να περάσουν μπροστά με 39-41, με το παιχνίδι έκτοτε να γίνεται ντέρμπι.

Στο τέλος, με το σκορ ισόπαλο 76-76, ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς αυτός που έκανε το σκορ 76-78 με λέι-απ με 5.5 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα. Ακολούθησε λάθος των γηπεδούχων και 2/2 βολές του Ντάριους Μίλερ, ο οποίος διαμόρφωσε με αυτό τον τρόπο το τελικό 76-80.

Ο Φαμπιέν Κοζέρ με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Στρέλνιεκς να προσθέτει 13 πόντους και τον Νίκο Ζήση 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 12 πόντους και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς 11 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ