EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Περπέρογλου: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Εφές. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (26/04) την Αναντόλου Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

" Ο στόχος είναι η πρόκριση. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε φάιναλ-φορ. Σε αυτό το σημείο όλες οι ομάδες αξίζουν να πάνε στο Λονδίνο. Πρέπει να προσέξουμε στα ριμπάουντ. Αυτό μας κόστισε τη νίκη στο τελευταίο ματς", δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου και πρόσθεσε:

" Η Εφές έχει μεγάλα κορμιά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είδαμε το βίντεο και καταλάβαμε ότι πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ. Και εμείς τους ξέρουμε και αυτοί εμάς. Σε αυτά τα ματς μετράει ποιος το θέλει πιο πολύ και έχει ενέργεια".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Είναι θετικό που πέρασαν κάποιες μέρες από το προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε. Με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να το κάνουμε".

Τέλος, όσον αφορά την πίεση που υπάρχει τους Πειραιώτες είπε: " Η πίεση είναι κάτι που ζούμε με αυτό. Χωρίς πίεση δεν γίνεται να είσαι επιτυχημένος Πρέπει να την βγάζεις σε ενέργεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ