EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Ευτυχία και ευλογία"

Περπέρογλου: "Ευτυχία και ευλογία"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε ότι είναι μεγάλη ευτυχία για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο 11ο Final-4 της ιστορίας του. Ανυπόμονος δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ για τη μάχη της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ (11/5, 6μ.μ.) vid

Αποστολή στην Πόλη, Αντωνία Μαραγούσια

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής (11/5, 6μ.μ.) και οι Στράτος Περπέρογλου και Μάικ Μπατίστ δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη.

"Είμαι έτοιμος και η ομάδα είναι έτοιμη, να δώσουμε την μάχη μας. Η ΤΣΣΚΑ φέτος είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη", σχολίασε ο Στράτος Περπέρογλου και συνέχισε:

"Υπάρχουν 2-3 εξαιρετικοί δημιουργοί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά θα πρέπει να δώσουμε βάση σε όλους. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαμηλά στο σκορ γιατί αν ανοίξει ο ρυθμός θα υπάρχει πρόβλημα για εμάς.

Κάθε φάιναλ φορ είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Το απολαμβάνουμε κι ελπίζουμε να έχει την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα".

Σε ερώτηση για το αν μετράει περισσότερο η εμπειρία ή ο ενθουσιασμός, επισήμανε: "Πιστεύω ότι είναι συνδυασμός και των δύο. Όταν είσαι πρωτάρης μπαίνεις μέσα, τα δίνεις όλα, έχεις άγνοια κινδύνου, αλλά από την άλλη η εμπειρία σε βοηθάει πολύ σημαντικά να ανταπεξέλθεις.

Κάθε φάιναλ φορ είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φτάσει ποτέ εδώ και είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη ευτυχία και ευλογία για εμάς που έχουμε φτάσει σε τόσα φάιναλ φορ. Για μένα ήταν δύσκολη σεζόν, τώρα είμαι καλά όμως και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου".

Μπατίστ: "Ανυπομονώ..."

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ δήλωσε ανυπόμονος εν όψει του ημιτελικού: "Πρέπει να εκτελέσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να λειτουργήσει το πλάνο μας και να μπορέσουμε να επικρατήσουμε της ΤΣΣΚΑ και να είμαστε στον τελικό της Κυριακής".

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μπατίστ:

Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ καλούς ψηλούς, πως περιμένεις τα ματς απ;

"Είναι μια πρόσκληση για τους ψηλούς μας και εγώ ανυπομονώ. Παρόλο που θα έχουμε δύσκολη δουλειά ανυπομονώ".

Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να βρείτε απέναντι σας τον Ολυμπιακό;

"Θα το δούμε, τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΤΣΣΚΑ, να δούμε αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε. Επικεντρωνόμαστε στο πως θα κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και θα δούμε τι θα γίνει μετά".

Πως είναι η χημεία στην ομάδα, νοιώθετε έξτρα πίεση από τη στιγμή που είστε πρωταθλητές Ευρώπης;

"Όχι, όχι ιδιαίτερα άλλωστε δεν είμαστε και το φαβορί. Περιμένουμε μέχρι να έρθει η ώρα του αγώνα, θέλουμε να ξεκουραστούμε καλά και αύριο το πρωί να αρχίζουμε να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε στο παιχνίδι μας".

Κάποια ιδιαίτερα κόλπα από τον Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, όπως πέρσι με την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ;

"Όχι, όχι από ότι ξέρω αλλά και να ήξερα πάλι δεν θα σας έλεγα. Μας προετοιμάζει μέχρι στιγμής τόσο καλά και το θέμα είναι να εκτελέσουμε το σχέδιο του".

Πως νιώθεις να είσαι συμπαίκτης με τον Γιασικεβίτσιους ο οποίος θεωρείται ηγέτης;

"Έχουμε πολλούς ηγέτες στην ομάδα, ειδικά έναν παίκτη ο οποίος είναι χαρισματικός στην επίθεση, είναι σαν να έχεις έναν ακόμα προπονητή στο γήπεδο. Βλέπει πράγματα πριν να γίνουν και το να έχουμε κάποιον στο παιχνίδι μας ο οποίος είναι δυο φάσεις μπροστά είναι σημαντικό".

Πως νιώθεις μετά τον τραυματισμό σου;

"Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά".

Ο Ρομέιν Σάτο από την πλευρά του, δήλωσε για την αναμέτρηση με τους Ρώσους: " Είναι θέμα συγκέντρωσης και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, υπέροχη. Η ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολη αντίπαλος, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πολύ καλή άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ