EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Λογικό να μην παίξει καλά ο Ερυθρός Αστέρας"

Περάσοβιτς: "Λογικό να μην παίξει καλά ο Ερυθρός Αστέρας"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για το... φυσιολογικό της κακής εμφάνισης του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στο παρκέ του Βελιγραδίου.

Η Αναντολού Εφές πήρε τη δεύτερη νίκη της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα , σκαρφαλώνοντας παράλληλα στην όγδοη θέση της κατάταξης στην EuroLeague. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποστήριξε ότι " είναι φυσιολογικό για τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει ένα κακό παιχνίδι, μετά από εφτά σερί νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις. Νομίζω ότι από μέρους μας, παίξαμε εξαιρετικά. Ειδικά, στο κομμάτι της έντασης και της επιθετικότητας που είχαμε στο παρκέ. Παλέψαμε και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κι από εκεί φτάσαμε στη νίκη".

Ο Ντέρικ Μπράουν πρόσθεσε ότι " θέλαμε να βγάλουμε ένταση στην άμυνα. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος απόψε. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική, και νομίζω ότι όλες οι ομάδες κινούνται σε ρυθμούς playoffs πλέον. Προσωπικά προσπαθώ να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου, σε κάθε τομέα που μπορώ".

Τέλος, ο ΝτεΣον Τόμας τόνισε πως " ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι σε πνευματικό κομμάτι. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σκοράρουν. Κερδίσαμε και αυτό έγινε χάρη στις προσπάθειες όλων".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ