EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Σημαντικό ματς και για τις δύο"

Πεδουλάκης: "Σημαντικό ματς και για τις δύο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η Μιλάνο είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια, ενώ εντός έδρας παρουσιάζεται πιο επιθετική.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στον τρόπο που αγωνίζονται οι Ιταλοί, αλλά και στην ενέργεια που βγάζουν. Από την πλευρά του, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε πώς το ματς με τη Μιλάνο είναι πολύ σημαντικό.

" Είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Στο γήπεδό της παρουσιάζεται πιο επιθετική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι και στη δεύτερη αυτή φάση της Ευρωλίγκας είναι σε καλή κατάσταση. Έχει αξιόλογη παρουσία, έχει αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον πρώτο μας αγώνα, κάνει ένα διαφορετικό rotation και χρειάζεται προσοχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες", ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε: " Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του Top16. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια για τη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνονται, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ