EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Κατάθεση ψυχής"

Πεδουλάκης: "Κατάθεση ψυχής"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πώς οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στη νίκη του "τριφυλλιού" με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πώς οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

" Και το σημερινό ήταν ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι, όπως το προηγούμενο. Είχαμε καλά στοιχεία που ήταν το αμυντικό κομμάτι και ο έλεγχος του ρυθμού", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Στην επίθεση θεωρώ ότι σε πολλά κομμάτια δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε λάθη μυαλού, δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Η αδρεναλίνη ήταν μεγάλη, χάσαμε επιθέσεις από λάθη του μυαλού. Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι, μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ έμπειρη, με βάθος στον πάγκο, μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις. Ακόμη έχει τον πρώτο λόγο στη σειρά".

Σε ερώτηση για το ποιος θα ήταν ο τίτλος εφημερίδας που θα ήταν ο ίδιος διευθυντής είπε: " Πάθος!... Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ