EUROLEAGUE

Πασούτιν: "Να δείξουμε το μπασκετικό μας IQ"

Πασούτιν: "Να δείξουμε το μπασκετικό μας IQ"

Η Ούνιξ Καζάν υποδέχεται την Τετάρτη (1/2, 6μ.μ.) την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο την τρίτη της νίκη στο TOP-16 και ο Εβγκένι Πασούτιν τονίζει πως η ομάδα του δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί

Δηλώσεις εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης έκανε ο Εβγκένι Πασούτιν καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Εβγκένι Πασούτιν ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν το μπασκετικό τους IQ και να παίξουν αμυντικά στο παιχνίδι.

"Η Εμπόριο Αρμάνι είναι μία πολύ καλά ισορροπημένη ομάδα, έχοντας στον πάγκο της τον διάσημο Ευρωπαίο κόουτς Σέρτζιο Σκαριόλο οποίος είναι πολύ γνωστός στους Ρώσους φιλάθλους", τόνισε ο Εβγκένι Πασούτιν για τον Ιταλό προπονητή και συνέχισε:

"Το ρόστερ είναι πολύ καλό, από τη στιγμή που έχουν τους Μπουρούση, Νίκολας, Χέρστον, Φώτη, Κουκ, Μαντσινέλι και Ρόκα. Δεν πρέπει κάποιος να εφησυχάσει επειδή πέρασε ως 4η από την α΄φάση. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και το απέδειξε για μία ακόμα φορά στον πρόσφατο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε όταν και βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη.

Περιμένω ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε αμυντικά με την προοπτική να δείξουμε το μπασκετικό μας IQ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ