EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός"

Πασκουάλ: "Υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό. Τι δήλωσε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 74-71 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο "Top-16" της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 13-1.

Ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό.

" Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να τον αντιμετωπίσουμε. Είναι υψηλού επιπέδου ομάδα με αθλητικούς παίκτες, ενώ εμείς δεν θα έχουμε τον Πιτ Μάικλ και τον Τσάβι Ραμπασέδα", είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Γιασικεβίτσιους: "Ηγέτης και ταλαντούχος ο Διαμαντίδης"

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε: " Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη σειρά, καθώς αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και θα είναι δύσκολο. Έχουμε ένα σπουδαίο ηγέτη και ταλαντούχο παίκτη τον Δημήτρη Διαμαντίδη και αυτό σημαίνει πολλά.

Έχουμε αλλάξει από εκεί και πέρα την υπόλοιπη ομάδα, αλλά βελτιώνονται συνέχεια, ενώ έχουν νικήσει ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης - δύο φορές - ή την Εφές".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ