EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι που προκριθήκαμε"

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι που προκριθήκαμε"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό και την εξασφάλιση της πρόκρισης των Καταλανών στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Αποστολή στην Βαρκελώνη: Αντωνία Μαραγούσια

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μένει ικανοποιημένος για την εξασφάλιση του "εισιτηρίου" στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

" Εκτός του αποτελέσματος, είμαστε ενθουσιασμένοι από την υποστήριξη που είχαμε σήμερα από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν μια μαγική ευκαιρία, γεμίζοντας το γήπεδο και φτιάχνοντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά απ’ όλα αυτά, θέλω να συγχαρώ του παίκτες, που έδωσαν τα πάντα για την ομάδα, τον σύλλογο και το έμβλημα", είπε ο Πασκουάλ και πρόσθεσε:

" Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε σε ακόμη ένα φάιναλ-φορ. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι μιας σφιχτής σειράς, από την άποψη της έντασης. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε μερικά λάθη στην άμυνα που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πλησιάσει. Στη συνέχεια, δε, είχαμε και μερικά προβλήματα στις πάσες και τα σουτ. Τελικά το παιχνίδι μετατράπηκε σε ένα χαρακτηριστικό ματς υψηλής πίεσης. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σειρά, αλλά τελικά προκριθήκαμε νομίζω επειδή κυριαρχήσαμε στο τέταρτο και το πέμπτο παιχνίδι".

Έπειτα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε: " Προετοιμαστήκαμε καλά για έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Για μένα, το να γιορτάζω 100 παιχνίδια ως προπονητής της Μπαρτσελόνα με πρόκριση στο φάιναλ-φορ είναι ιδανικό. Επίσης, το να κερδίζεις στην έδρα σου το πέμπτο παιχνίδι δε συμβαίνει κάθε μέρα. Τώρα θα ανασυγκροτηθούμε και θα συγκεντρώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας γι’ αυτό που μας περιμένει σε δυο εβδομάδες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ