EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Συναρπαστική πρόκληση"

Πασκουάλ: "Συναρπαστική πρόκληση"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όπου θα κριθεί και η πρώτη θέση στον ΣΤ' 'Ομιλο.

Ο Πασκουάλ γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του είναι εξαιρετικά δύσκολη δεδομένου και της πολύ καλής κατάστασης όπου βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

" Μετά την πρόκρισή μας στα πλέι οφ, στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας. Αυτό είναι μια συναρπαστική και δύσκολη πρόκληση", ήταν τα πρώτα λόγια του Πασκουάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι παίζει σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Είναι μία από τις δύο ή τρεις πιο δύσκολες έδρες στη διοργάνωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ισχυρό κίνητρο να αγωνιστούμε.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα ''μαξιλάρι'' 10 πόντων από τον πρώτο αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα είναι 9 πόντοι. Και αν σκεφτούμε τη διαφορά, θα χάσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και μόνο την τελευταία στιγμή -αν είναι απαραίτητο- θα σκεφτούμε τη διαφορά.

Σχεδιάζουμε να πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι μια πρώιμη φάιναλ φορ μονομαχία. Η Μακάμπι είναι πιθανώς η πιο ισχυρή αμυντικά ομάδα αυτή τη στιγμή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ