EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν θέλουμε εκδίκηση"

Πασκουάλ: "Δεν θέλουμε εκδίκηση"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον αγώνα της Παρασκευής (11/1, 9.45μ.μ.) ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν επιζητά την εκδίκηση, αλλά μόνο τη νίκη

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στον περσινό ημιτελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και πλέον οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στον αγώνα για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Όπως ξεκαθάρισε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του, η Μπαρτσελόνα δεν θα αναζητήσει την εκδίκηση, αλλά απλά τη νίκη.

"Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση, αλλά τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και η νίκη είναι αναγκαία στην έδρα μας στο Top-16 για να καταφέρουμε να περάσουμε από τον όμιλό μας. Είμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, που πιστεύω ότι περιλαμβάνει επτά ομάδες ικανές να φτάσουν στο Final-4", δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

"Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές, που σίγουρα θα είναι πολλές. Μακάρι να έχουμε ίδια ατμόσφαιρα με το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Είναι μία ομάδα με παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο, έχουν αυτοπεποίθηση και πλούσια αθλητικά προσόντα.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Παίρνει πολλές σημαντικές αποφάσεις μέσα σε έναν αγώνα και είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ένα από τα κλειδιά για τη νίκη θα είναι να συνδυάσουμε πολλά στοιχεία στην άμυνά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ