EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Στη Βαρκελώνη για το καλύτερο"

Μπαρτζώκας: "Στη Βαρκελώνη για το καλύτερο"

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά θέλοντας να διώξει από την ομάδα του τον τίτλο του φαβορί παρουσιάστηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση

Όπως είναι φυσικό σε... πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είδε την ομάδα του να κάνει το μπρέικ και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στην αντίπερα όχθη απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος εξήγησε ότι το "κλειδί" είναι η διαχείριση των συναισθημάτων από εδώ και πέρα, ενώ έδωσε και το σύνθημα για την ανασύνταξη της ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, Γιώργος Μπαρτζώκας, υποστήριξε: " Προφανώς είναι μία σκληρή νύχτα για εμάς. Αυτή είναι μία κακή ήττα, μία πολύ κακή ήττα. Η Μπαρτσελόνα είχε εξαιρετική απόδοση απόψε. Νομίζω ότι τους αφήσαμε να κάνουν ό,τι θέλουμε μέσα στο ματς. Ένιωσαν αυτοπεποίθηση από το ξεκίνημα κι έφτασαν να σουτάρουν με αυτά τα ουτοπικά ποσοστά για έναν τέτοιο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι τέτοιου τύπου ομάδα, καθώς έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν πολλά αν βρεθούν σε καλή ημέρα. Το πρόβλημα για εμάς ήταν ότι η άμυνα μας δεν τους ανάγκασε να κάνουν λάθη ή κακά σουτ. Όπως είπα και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα πρέπει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου σε αυτό το επίπεδο ανεξάρτητα αν κερδίζεις ή χάνεις. Δεν θα είναι εύκολο, όμως στην κανονική διάρκεια αλλά και στο πρώτο παιχνίδι έγιναν πολύ κλειστά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Μόνο σε αυτό δεν ήμασταν έτοιμοι για να παίξουμε. Θα προσπαθήσω να πείσω τους παίκτες μου ότι το κλειδί είναι να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να απολαύσουμε την συμμετοχή μας στα playoffs, όμως θα πρέπει να παλέψουμε κάθε άμυνα, κάθε επίθεση μέχρι το τέλος. Πάμε για το καλύτερο στη Βαρκελώνη".

Πασκουάλ: "Δεν ήμαστε φαβορί"

Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: " Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Νομίζω κάναμε καλή εμφάνιση σε όλα τα κομμάτια του αγώνα. Ήμασταν πραγματικά καλοί στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε καλά στην επίθεση. Επιπλέον είχαμε και καλά ποσοστά στα σουτ απόψε. Γνωρίζουμε ότι η σειρά είναι μόλις στο 1-1, όμως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε απόψε και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας τώρα που θα παίξουμε στη Βαρκελώνη. Το να έχουμε το ρυθμό του αγώνα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ήταν σημαντικό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μερικές φορές δεν καταφέραμε να το έχουμε. Είναι ακόμα πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Οι φίλαθλοι μπορεί να νομίζουν ότι τώρα εμείς είμαστε το φαβορί στην σειρά, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για την Λοκομοτίβ και τον κόουτς της. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη στο τρίτο ματς. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά από αυτό το παιχνίδι. Αυτό ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στη φετινή Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ