EUROLEAGUE

Παράπονα της Εφές για τη διαιτησία

Παράπονα της Εφές για τη διαιτησία

Η Εφές εξέφρασε παράπονα αλλά και ανησυχία για τη διαιτησία που θα τύχει στον πέμπτο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ήταν να μην ξεκινήσει ο κύκλος αμφισβήτησης της διαιτησίας της Ευρωλίγκας... Η Εφές έκανε με τη σειρά της παράπονα για τη διαιτησία στη σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του, ο τζένεραλ μάνατζερ Ενγκίν Οζερχούν αναφέρθηκε στη διαιτησία των αγώνων με τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας πως οι δύο Ιταλοί διαιτητές δεν σφύριξαν με τα ίδια μέτρα και σταθμά.

"Ανησυχούμε για τους διαιτητές. Ήδη το έχουμε αναφέρει στην Ευρωλίγκα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύουμε πως οι δύο Ιταλοί διαιτητές δεν ήταν δίκαιοι απέναντί μας. Εκφράσαμε τα παράπονά μας και ελπίζουμε να υπάρχει αποτέλεσμα. Να παίζεται σκληρό παιχνίδι, αλλά μέσα στα όρια του μπάσκετ", τόνισε χαρακτηριστικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές.

Όσον αφορά το θέμα του Σάσα Βούγιασιτς σχολίασε: "Πρέπει να έχουμε κάποιες αρχές. Η επιτυχία δεν μετράται μόνο με τις νίκες. Σημασία έχει να υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία. Όποιος δεν τη δέχεται, δεν μπορεί να είναι μαζί μας, δυστυχώς. Θα εξετάσουμε ξανά την υπόθεση, αλλά ο Βούγιατσιτς δεν θα είναι μαζί μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ