EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Παιχνίδι τελικός με Χίμκι"

Παπανικολάου: "Παιχνίδι τελικός με Χίμκι"
INTIME SPORTS

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη που χρειάζεται τόσο πολύ την ερχόμενη εβδομάδα, έκανε ο Κώστας Παπανικολάου. Διαβάστε τι είπε...

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο τέλος για να πάρουν τη νίκη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Στις δηλώσεις του, ο Κώστας Παπανικολάου χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τη Χίμκι τελικό και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα που θεωρείται φαβορί πρέπει να το κάνει εύκολο. Η Φενέρ είναι ομάδα με ταλεντο και παίκτες με μεγάλη αξία, μπορεί να μην είχε την απαιτούμενη χημεία και να μην ταίριαξε το ρόστερ μέχρι τώρα, αλλα έχει τέτοια ποιότητα που σε ένα ματς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά", σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου και συμπλήρωσε:

"Εμείς γενικά σταθήκαμε καλά, παλέψαμε και πήραμε το ματς. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε μόνο η νίκη μετράει. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και περάσαμε και δύσκολες στιγμές μέσα στο ματς. Μέσα σε μια χρονιά υπάρχουν και τα προβλήματα των τραυματισμών.

Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, αλλά αυτά υπάρχουν μέσα σε μια σεζόν, το θέμα είναι να παίρνεις τις νίκες που χρειάζεται. Τώρα αν είχαμε νικήσει τη Μακάμπι θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα και αλλιώς. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι τελικό, ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί και εμείς να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Ίσως, με βάση τα άλλα αποτελέσματα που δεν τα ξέρω ακόμα, ο νικητής να περνάει στην επόμενη φάση,θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τους το ζητάμε και τους περιμένουμε για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε τόσο πολύ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ