EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Αυτό θα είναι το τελευταίο μου Final-4"

Παπαλουκάς: "Αυτό θα είναι το τελευταίο μου Final-4"

Απαντώντας στις ερωτήσεις των φαν του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του. Διαβάστε ποιος Έλληνας παίκτης του έκανε ερώτηση...

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όντας παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε ένα ακόμα Final-4.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα τεθεί αντιμέτωπος με τους "ερυθρολεύκους" στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής της 10ης Μαίου και ξεκαθαρίζει πως αυτό θα είναι το τελευταίο του Final-4.

Σε ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Ζήσης της Μπιλμπάο, αν φιλοδοξεί να αγωνιστεί στην Ισπανία, ο Παπαλουκάς απάντησε: "Δεν το βλέπω. Δύσκολο. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο φάιναλ φορ της καριέρας μου. Ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αλλά πιστεύω θα είναι το τελευταίο…".

Άλλωστε σε ερώτηση άλλου φίλου του από την Ισπανία στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, σχολίασε: " Είναι υπέροχο που βρίσκομαι ξανά στη Μόσχα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για αυτή την ομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Είναι πολύ καλό για μένα που θα έχω την ευκαιρία να κλείσω την καριέρα μου εδώ".

Όσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επισήμανε: "Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, συναισθηματικά. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, πραγματικά αξίζουν που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό ποιος θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά και πνευματικά. Το πιο σημαντικό είναι ποιος θα θέλει περισσότερο το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ