EUROLEAGUE

Πάουελ: "Ενθουσιασμός για το φάιναλ-φορ"

Πάουελ: "Ενθουσιασμός για το φάιναλ-φορ"
INTIME SPORTS

Τον τίτλο θέλει να κατακτήσει ο Τζος Πάουελ, ο οποίος μίλησε για την παρουσία του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Στο ΑΜΠΕ μίλησε ο Τζος Πάουελ , οποίος αναφέρθηκε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου, λέγοντας πώς θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ είπε: " Είμαι ενθουσιασμένος για την πρώτη συμμετοχή μου σε Final Four Ευρωλίγκας. Να είμαι μέρος κάτι τόσο μεγάλου είναι ξεχωριστό. Ειδικά τώρα που ήρθα μεσούσης της χρονιάς και είμαι ένας νέος παίκτης στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρωλίγκας, κατέκτησε το τρόπαιο πέρυσι και ήξερα βέβαια σε ποια ομάδα ερχόμουν. Έχω μάθει τόσα πολλά φέτος, το διαφορετικό στιλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ εν συγκρίσει με αυτό στο ΝΒΑ, οι κανονισμοί. Τώρα, ανυπομονώ να βρεθώ στο Λονδίνο, ανυπομονώ για την ευκαιρία που έχω να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα Ευρώπης".

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από τον Ολυμπιακό: " Είμαι ευγνώμων που ο Ολυμπιακός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Με εμπιστεύτηκαν σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Θέλω να τα δώσω όλα στο φάιναλ-φορ, τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα. Να δώσω κι εγώ κάτι πίσω από όσα πήρα και διδάχθηκα εδώ".

Για το εάν αισθάνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ημιτελικό: " Μόλις ολοκληρώθηκε η προημιτελική σειρά με την Εφές Αναντόλου, μια ισχυρή ομάδα, που όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μεγάλα κορμιά. Ακόμα δεν έχουμε επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Τώρα, σκέφτομαι μόνο πώς θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά, να ματώσουμε στην άμυνα για να έχουμε υψηλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση".

Για τους στόχους του στο πρώτο φάιναλ-φορ της καριέρας του: " Δεν μου αρκεί να είμαι στο φάιναλ-φορ. Από τη στιγμή που πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, να προκριθούμε, τώρα πάμε εκεί για να στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πρώτα θα συγκεντρωθούμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον ημιτελικό της Παρασκευής (10/05) κι ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζουμε και θα είμαστε εμείς στον τελικό της Κυριακής (12/05)".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ