EUROLEAGUE

Πάει Μακάμπι ο Βουγιούκας

Πάει Μακάμπι ο Βουγιούκας
INTIME SPORTS

Όπως όλα δείχνουν ο Ίαν Βουγιούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίρνοντας τη θέση του... Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (που δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή).

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τα δημοσιεύματα εξ Ισραήλ για το ενδιαφέρον της Μακάμπι για τον Ίαν Βουγιούκα, επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες του Sport24.gr ότι ο 27χρονος σέντερ θα συνεχίσει -εκτός απροόπτου- την καριέρα του στο Τελ Αβίβ.

Λέγεται ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βουγιούκα (που μόλις κόπηκε από την Εθνική ομάδα), ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια άτυπη... ανταλλαγή, καθώς ήδη έχει γίνει μια πρώτη κρούση στον "Big Sofo" από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια υπήρχε αρχική συμφωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας (μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή στη Μακάμπι), η οποία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή μετά από βέτο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος προτίμησε τον Άλεξ Μάριτς.

Όσο για τον Βουγιούκα; Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό (αποχώρηση "Ζοτς", μείωση των οικονομικών δεδομένων) οδηγεί τον διεθνή σέντερ στο δρόμο της... ξενιτιάς. Εξάλλου και σε μια πρώτη κουβέντα που έχει γίνει για παραμονή, οι δύο πλευρές έχουν μεγάλη διαφορά στα χρήματα.

Οπότε όλα δείχνουν ότι αυτό που φαίνεται ως συμφωνία, να εξελιχθεί σύντομα σε γάμο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ