EUROLEAGUE

Πάει για αναβολή το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Πάει για αναβολή το παιχνίδι με τον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή (21/4) προκειμένου να αποφύγει τις μετακινήσεις. Παιχνίδια τακτικής από την Μπαρτσελόνα

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός με την Μπαρτσελόνα πήγαν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, η ΚΑΕ ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Η αναμέτρηση είχε οριστεί για τις την Κυριακή το απόγευμα στις 5μ.μ. στο κλειστό της Περιβόλας και ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει την έξτρα κούραση από το ταξίδι.

Η αποστολή για την Βαρκελώνη θα αναχωρήσει την Τετάρτη (24/4), προκειμένου να αγωνιστεί στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Στο μεταξύ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Φεράν Μάρκεθ, υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Μπαρτσελόνα πήρε τηλέφωνο τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Δεν υπήρχε κάποιος προφανής λόγος για να το κάνει, από τη στιγμή που υπήρχε εκπρόσωπος της Ευρωλίγκας στο γήπεδο ο κ. Ντιέγκο Γκιγιέν. Συνεπώς, η Μπαρτσελόνα άρχισε παιχνίδια τακτικής εν όψει της πέμπτης αναμέτρησης στη Βαρκελώνη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ