EUROLEAGUE

Οζερχούν: "Ο Λούκας έγινε Πρίντεζης"

Οζερχούν: "Ο Λούκας έγινε Πρίντεζης"

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Ενγκίν Οζερχούν αναφέρθηκε στην ισοφάριση της σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι πλέον η αυτοπεποίθηση είναι με το μέρος της τουρκικής ομάδας

Η Εφές μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την Παρασκευή το βράδυ, ισοφάρισε σε 2-2 την προημιτελική σειρά και πλέον θα έρθει στην Αθήνα με στόχο να πάρει την πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Ενγκίν Οζερχούν ήταν ενθουσιασμένος με τη νίκη της ομάδας του και κυρίως με τον τρόπο που επήλθε αυτή, κάτι που αποτυπώνεται κι από τις δηλώσεις του.

"Αυτή είναι μια μέρα που θα θυμόμαστε για χρόνια. Ηταν μια συνάντηση που κατεγράφη στην ιστορία του μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός άρχισε να βάζει σουτ... ίδια με εκείνα που του έδωσαν πέρυσι το τρόπαιο, εδώ. Το φινάλε όμως, ήταν το αντίθετο από εκείνο του περυσινού τελικού. Και δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά το σουτ του Λούκας στο τέλος, ήταν παρόμοιο με εκείνο του Πρίντεζη", σχολίασε ο Οζερχούν και συνέχισε:

"Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Πλέον έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί αποδείξαμε δυο φορές ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πρωταθλητές".

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους διαιτητές της αναμέτρησης εκφράζοντας και ορισμένα παράπονα: "Δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών. Ο Σερμαντίνι έκανε αντιαθλητικά φάουλ στο ξεκίνημα και μετά ο Αντιτς. Θα θέλαμε να μας λυθεί η απορία, γιατί οι ρέφερι δεν σφύριξαν κάτι. Θέτουμε την Ευρωλίγκα προ των ευθυνών της".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ