EUROLEAGUE

Όνειρα Μαχμουτί, Σαβάνοβιτς για 5ο παιχνίδι

Όνειρα Μαχμουτί, Σαβάνοβιτς για 5ο παιχνίδι
INTIME SPORTS

Οι Οκτάι Μαχμουτί και Ντούσκο Σαβάνοβιτς ελπίζουν να στείλουν τη σειρά των αγώνων με τον Ολυμπιακό σε πέμπτο παιχνίδι, μειώνοντας στο σκορ αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης (17/4)

Η εικόνα που έδειξε η Εφές στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Οκτάι Μαχμουτί, ο οποίος κάνει όνειρα για πέμπτο παιχνίδι στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της Εφές, σχολίασε πως αν η ομάδα του νικήσει την Τετάρτη (17/4) θα έχει πολλές ελπίδες να στείλει τη σειρά πίσω στην Ελλάδα, προκειμένου να επιστρέψει για πέμπτο παιχνίδι.

"Στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς δυστυχώς δεν κάναμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει. Θέλαμε να έχουμε γυρίσει πίσω στην Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον με μία νίκη, αλλά η σειρά συνεχίζεται", σχολίασε ο Οκτάι Μαχμουτί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συνέχισε:

"Αν κερδίσουμε το τρίτο ματς στην έδρα μας, το τέταρτο θα πραγματοποιηθεί επίσης εδώ. Ο σκοπός μας είναι να κερδίσουμε αυτούς τους δύο αγώνες και μετά να έχουμε μία σπουδαία μάχη για το Final-4 στην Αθήνα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ντούσκο Σαβάνοβιτς: "Το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ εναντίον του Ολυμπιακού θα γίνει στην έδρα μας.

Θέλουμε να νικήσουμε στον τρίτο αγώνα και μετά να έρθει το τέταρτο παιχνίδι, το οποίο επίσης θα γίνει στην έδρα μας. Θέλουμε να πάμε τη σειρά σε πέμπτο αγώνα. Από την αρχή της σεζόν στόχος μας είναι να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ